go upcontact
back to shop

Welkom op de freelance pagina van Slinger Made!
Op deze pagina staan diensten aangeboden door:

Huub Slinger

Vormgever met een technische achtergrond.

Door mijn creativiteit, gevoel voor vormgeving en technische kennis ben ik in staat snel realistische ontwerpen te maken die richting kunnen geven aan uw project.

opdrachtgevers

specialisaties

Vindt u niet wat u zoekt in de specialisaties hieronder? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Skatebaan Ontwerp

- Snel een impressie van een mogelijke skatebaan op uw locatie zonder vast te zitten aan 1 aannemer?
- Een bijzonder obstakel ontwerp voor uw evenement?
- Of een uitgewerkt 3D ontwerp waar de aannemer direct mee aan de slag kan?

Verspil geen tijd en geld door het willekeurig plaatsen van prefab skate obstakels. Ik overleg graag met u over de mogelijkheden op het gebied van skatevoorzieningen. Laten we een duurzame, mooie en vette baan realiseren!

Skatebanen van nu zijn geen onveilige verstopte hangplekken maar frisse golvende landschappen die een toevoeging zijn aan de buurt!

aanbod

2D ontwerp

Deze schets (vaak bovenaanzicht) is een handige tool in de beginfase van een skatebaanproject. In deze fase is nog niks definitief maar kan dit ontwerp dienen als leidraad voor verder overleg. Een 2D ontwerp beantwoord vragen als: Hoe kan de skatebaan eruit zien?; Welke skate-obstakels zullen er komen?; Wat voor impact heeft de baan op de omgeving; Wat zal het ongeveer gaan kosten?

3D ontwerp

Volgt vaak na het maken van een 2D ontwerp.
Met een 3D ontwerp kan een aannemer direct aan de gang en krijgen belanghebbenden een nog beter beeld van de plannen. Zo herkent een skater vaak de obstakels al in een bovenaanzicht. Voor een leek is een 3D tekening duidelijker.

Waar in een 2D ontwerp afmetingen nog globaal zijn kan in 3D alles tot in millimeters worden gedefinieerd.

Gerealiseerde projecten in samenwerking met skateparkbouwers

Logo Ontwerp

Hét gezicht voor je idee, vereniging of onderneming!
Het klopt dat een simpele krabbel ook geaccepteerd wordt als logo maar als u echt serieus genomen wilt worden en zelf ook met trots het logo op uw borst wilt dragen dan is te adviseren om een goed logo te laten ontwerpen.

Het logo wordt aan u overgedragen in alle benodigde grafische bestandsformaten waarmee u direct naar de drukker kan of kan uploaden op uw site.

Aanbod

Logo Ontwerp - basis       (€150 - 400)

Is er weinig tijd en/of is uw budget beperkt? Dan kan ik u toch een logo aanbieden.

Na een telefonisch overleg om de wensen en eisen in kaart te brengen stel ik aantal schets ontwerpen op. Deze krijgt u toegestuurd om uit te kiezen. 1 optie wordt uitgewerkt tot volwaardig logo.

Logo Ontwerp - uitgebreid      (€400 min.)

Wilt u meer betrokken zijn bij het ontwerpproces om beter het ontwerp te sturen richting een logo dat echt 100% aansluit bij uw wensen? En wilt u mij als ontwerper de ruimte geven om een ontwerp te ontdekken waarin uw bedrijfsactiviteit, stijl en naam in samenkomen? Dan is dit pakket wat voor u.

Logo ontwerp is een creatief proces. Het vergt soms tijd om tot hét gouden idee te komen. Hoe meer tijd de ontwerper kan besteden aan ideegeneratie hoe meer kans dat dit idee naar boven komt.

Illustratie

Wilt u een wat minder statische invulling van uw drukwerk of media? Dan is illustratie misschien wat u zoekt.

aanbod

Skateheads Samenwerking

Skateboards met neus en ogen. De Skateheads zijn een speelse toevoeging aan de Slinger Made branding. Illustratieve figuren die zich goed lenen voor samenwerkingen. Met name binnen de skateboardwereld maar ook daar buiten.

Overig

Andere illustratieve invulling nodig? Vraag maar raak! Door van kleins af aan regelmatig te tekenen bezit ik over de skills om uw wens te vertalen in een tekening/illustratie.

Skateboard Video

Binnen de skatewereld is het filmen van tricks bij uitstek dé manier om bewijs te vergaren van je skills en dit te delen met de wereld. Door de jaren heen heb ik ervaring opgedaan in deze niche van de filmwereld en weet ik precies hoe een skater het best vastgelegd kan worden.

aanbod

Skateboard Tricks Filmen

Bent u op zoek naar 1 of een paar losse skateclips voor in uw film project? Ik maak voor u de juiste combinatie in skater, trick en locatie en ga vervolgens op pad om de beelden te verzamelen.

Skatetrip Video

Heeft u een skatetrip gepland maar mist er nog een cameraman? Vraag gerust en samen kijken we verder.

contact

Thanks!
Damn! Something went wrong...